Bestseller!

Universele Telefoonhouder Met Draadloze autolader Wireless Charger

Vorige Artikel 20 van 45 Volgende
€ 29,95 € 19,95 (inclusief btw)


De 10W Snellader heeft een hoge oplaadefficiëntie. De Qi draadloos oplaadsysteem zorgt voor snellere lading dan de meeste draadloze autoladers op de markt. Alle smartphones die een Qi oplaadfunctie heeft die kan dit magische product gebruiken. Draadloos opladen alleen voor Qi-compatibele Smartphones en Quick Charging-apparaten.

In vergelijking met de voorruit of het dashboard kunt u het makkelijk en snel in uw ventilatie installeren. Dit is veel gemakkelijker en zorgt voor minder afleiding tijdens het rijden. Geen gereedschap nodig. U kunt het product indrukken op uw ventilatie en u kunt er direct gebruik van maken. Het heeft een 360 graden functie. Dit betekent dat u het kunt aanpassen op uw behoefte. U kunt het verticaal draaien of horizontaal bijvoorbeeld. Tevens heeft de houder een anti siliconen pad. Dit zorgt ervoor dat u geen krassen op uw telefoon krijgt als u het in de houder heeft zitten.

Infrarood automatische detectie en bediening met één hand, wanneer de telefoon in de buurt van 3 cm van het infrarood-autogevoelige gebied van de autotelefoonhouder is geplaatst, kan de breedte van de houder flexibel worden aangepast om smartphones automatisch te plaatsen in de houder. 

Dit oplaadpunt voor draadloze opladers is alleen van toepassing op Qi-apparaten, want voor telefoons wordt geen oplaadcapaciteit voor draadloze communicatie geleverd. Hiervoor moet u een ontvangsteenheid voor de oplader voor draadloze telefoons voorbereiden. Als u hier niet zeker van bent, kunt u kijken of uw smartphone deze functie beschikt En omdat de oplaadkaart van het draadloos opladen mogelijk effect heeft op het opladen, moet u ervoor zorgen dat de ontvanger die u hebt gekocht van hoge kwaliteit is. Telefoon qi draadloos opladen van de auto-oplader.

Werkt met de meeste smartphones, ongeacht de grootte of vorm. Draadloos opladen alleen voor Qi-compatibele en Quick Charging-apparaten. 

Opmerking: QC 2. 0/3 . 0 Auto-oplader is vereist om Fast Charge functie te behalen ( autolader is niet inbegrepen) Bekijk hier wat er precies bedoelt wordt . Deze draadloze auto-oplader kan de oplader van de telefoon nauwkeurig afstemmen. 7,5W compatibel met iPhone X, XS, XS Max, XR, iPhone 8 & 8 Plus (QC 3.0 Power Adapter is vereist). 10W compatibel met Samsung Galaxy Note 9, S9 / S9 Plus, Note 8, S8 / S8 +, S7 / S7 Edge, S6 / S6 Edge (QC 3.0 voedingsadapter is vereist). Standaard 5W compatibel met alle Q-Enabled-apparaten

Let op Notitie:
Het gebruik van een QC 3.0-autoladeradapter of> 2A-uitgangsadapter levert meer kracht voor deze draadloze oplader. Dus let er op dat het normaal is dat uw smartphone warm wordt tijdens het opladen. Dit levert geen problemen.

Vermogen Specificatie:
-Uitgangsvermogen: 10 W, 7.5 W, 5 W
-Ingangsspanning/stroom: 5V2A, 9 V/1.67A
-Sensing afstand: 1-8mm

Wat krijg je in de verpakking?

- DrPhone Smart Sensor 360
- 10W autolader in kleur Grijs/zilver
- Raamhouder
- Ventilatiehouder
- Instructies

Weekmarkten

Dinsdag Doetinchem 
08:00 t/m 12:30
Woensdag Haaksbergen
08:00 t/m 13:00
Donderdag Enschede Zuid
08:00 t/m 13:00
Vrijdag Twello
11:00 t/m 17:30
Zaterdag Lichtenvoorde
08:00 t/m 13:00

Afhaalpunten:l
Vrijdag Goor
De Snoepmarkt 
Vrijdag Holten
Holland Kaascentrum Sharon

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

  • post

Telefoonhoesjes

© 2012 - 2021 ReudinkSupplies.nl / Cartridges4u.nl | sitemap | rss